Nieuwbouw

Lekker comfortabel en energiezuinig wonen, waarbij alles nieuw is en u zelf de indeling van uw woning kunt bepalen. Dat is waarom veel mensen graag een nieuwe woning willen bouwen. Dat betekent ook dat er voor u eindeloos veel mogelijkheden zijn en evenzoveel keuzes om te maken.

“Een passend ontwerp op maat“

Het ontwerpen van uw woning is een leuk proces maar kan voor sommigen ook lastig zijn. Wat is de beste indeling, welke materialen zijn het meest geschikt en welke stijl kiest u? Wij hebben veel ervaring in het bouwen van woningen in allerlei varianten en samen met de architect creëren we een ontwerp op maat voor u.

De stijl die bij u past

U kunt nieuw bouwen in veel verschillende stijlen. Van modern gecombineerd met authentiek, tot modern gecombineerd met strakke lijnen en eigentijdse materialen. In samenspraak met de architect en rekening houdend met uw wensen en met de locatie, ontstaan de beste ideeën.

Wij bouwen prachtige verschillende varianten waarbij we er altijd rekening mee houden dat het creatieve ontwerp ook probleemloos gerealiseerd kan worden. Daarmee zorgen we voor een soepel verlopend bouwproces.

De juiste materialen

De toe te passen materialen bepalen in grote mate de sfeer en uitstraling van uw woning. Strakke stenen of ambachtelijk stucwerk, glas en staal of oud hout met authentieke oude kozijnen, alle combinaties zijn mogelijk. We houden daarbij rekening met uw persoonlijke levensstijl, want ook na jaren moet uw woning nog steeds als uw thuis voelen.

Functionele indeling

Naast de sfeer en uitstraling is een functionele indeling van uw woning ook belangrijk. Uiteraard bouwen wij uw woning ook volgens de nieuwste eisen van het bouwbesluit, en bouwen we gasloos en zo duurzaam mogelijk. Dat alles bij elkaar zorgt voor jarenlang woonplezier.

Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag in het hele bouwtraject, van tekentafel tot oplevering.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!