Isoleren &
verduurzamen

Een (monumentale) boerderij of woning heeft een prachtige authentieke sfeer en uitstraling. Maar als eigenaar en bewoner ervaart u misschien ook vocht, tocht en is uw energierekening hoog. Denk dan eens aan het isoleren en verduurzamen van uw pand.

“Verduurzamen vraagt kennis en kunde”

Kies voor het verduurzamen en comfortabeler maken van uw (monumentale) pand, een bouwbedrijf met de juiste kennis en expertise. Wij denken daarin graag met u mee, met hart voor uw pand.

Uw pand klaar voor de toekomst

Door uw (monumentale) pand te isoleren en te verduurzamen, maakt u het klaar voor de toekomst. Het biedt u meer comfort, een lagere energierekening en het is beter voor het milieu. Naast uw eigen comfort, is ook de bewoonbaarheid voor de toekomstige generaties een reden om uw pand duurzamer te maken.

Recente projecten

Stapsgewijze aanpak

Verduurzamen kan op allerlei manieren. Maar u moet ook realistisch zijn. Een monumentaal pand is niet zomaar te veranderen in een zogeheten 0-energiewoning. Toch kan een kleine investering in uw tijd en geld al een groot verschil maken.

Het is dus niet altijd nodig om meteen uw hele pand aan te pakken. Met een geleidelijke aanpak kunt u ook stap voor stap uw woongenot verhogen en uw energierekening verlagen en uw kosten spreiden! We helpen u graag op weg met een stappenplan, praktische informatie en de financiële mogelijkheden.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!