Serres & Veranda's

Met een serre creëert u meer leefruimte, het geeft u een uniek inkijkje in uw tuin en zorgt voor meer licht in uw woning. Een veranda op maat geeft u extra woongenot en staat garant voor lange zomeravonden en een ruimte om heerlijk tot rust te komen.

“Binnen wordt buiten“

Zowel een serre als een veranda kunnen aan het huis of vrijstaand gebouwd worden. Om maximaal te kunnen genieten van de zon, worden ze vaak aan de zuid- en westzijde aan een woning gebouwd.

Extra leefruimte

Met een serre creëert u extra ruimte in uw woning voor bijvoorbeeld een tweede zithoek, waar u van de vroege voorjaarszon kunt genieten. Of gebruik het als extra speelruimte voor de kinderen of als een thuiskantoor waar u ongestoord en gefocust kunt werken. Een mooie serre, geeft uw woning een nog mooiere uitstraling en verhoogt bovendien de waarde van uw woning.

Geniet het hele jaar van het buitenleven met een mooie veranda die we vrijstaand of als uitbreiding van uw woning kunnen plaatsen. In de zomermaanden is de veranda een prachtig buitenshuis alternatief voor uw huiskamer. En met een open haard of houtkachel kunt u ook op koele avonden en in de herfst nog heerlijk genieten van het buitenleven.

Recente projecten:

Bouwen met oog voor detail

Wilt u een mooie serre of veranda die past bij uw woning? Wij zorgen voor een exclusief ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Verder denken we ook mee over de keuze van de toe te passen materialen. Wij bouwen uw serre of veranda met hoogwaardige materialen en oog voor detail waardoor deze meerwaarde geven aan uw woning.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!