Top voorzetramen

Authentieke kozijnen, oud enkel glas en glas-in-loodramen geven uw pand sfeer en karakter. Maar als eigenaar en bewoner ervaart u misschien ook tocht en is uw energierekening hoog. Dan zijn Top voorzetramen een uitstekende oplossing.

“Voor elke situatie een passend raam“

Zonder de karakteristieke elementen te verwijderen bieden Top voorzetramen u meer comfort en helpen u te besparen op uw energierekening. Er is een grote keus aan modellen en vormen waardoor er voor iedere situatie een voorzetraam op maat is.

Zowel warmte- als geluidsisolerend

Het plaatsen van Top voorzetramen biedt veel voordelen en ze zijn uitermate geschikt voor monumentale panden en oude gebouwen. Ze sluiten volledig af waardoor tocht door kieren tot het verleden behoort en u kunt toch alle mooie authentieke elementen blijven behouden. Bijkomend voordeel van voorzetramen is, dat ze niet alleen warmte-isolerend zijn maar ook geluidswerend zijn!

Bekijk ook:

Soorten voorzetramen

Vaste voorzetramen

Vaste voorzetramen zijn heel geschikt om te gebruiken bij raamkozijnen waarbij niet geventileerd hoeft te worden. De vaste voorzetramen zijn leverbaar in aluminium of hout en worden door middel van schroeven of knevels gemonteerd.

Scharnierende voorzetramen

Scharnierende voorzetramen worden toegepast bij draaiende ramen om te kunnen ventileren. Het grote voordeel van scharnierende voorzetramen is, dat het eenvoudiger is om de ramen aan de binnenzijde schoon te maken.

Schuivende voorzetramen

Horizontaal en verticaal schuivende voorzetramen zijn compleet afgewerkte voorzetramen speciaal ontworpen voor de moeilijker te isoleren ramen, zoals schuiframen in grachtenpanden.

Speciale modellen

Voorzetramen zijn er in allerlei modellen en vormen, waardoor er voor iedere situatie een voorzetraam op maat gemaakt kan worden.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!