Interieur

Na een dag werken of na een vakantie is het heerlijk om weer comfortabel ‘thuis te komen’ in uw eigen huis. Dit ‘thuisgevoel’ wordt in belangrijke mate bepaald door het interieur van uw woning.

“Uw eigen thuis creëren”

Wij realiseren ons dat smaken en stijlen verschillen en daarom leveren wij zowel landelijk als modern interieurwerk, of een combinatie hiervan.

Inspirerende voorbeelden

Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het lastig zijn om keuzes te maken voor het interieur. Wij helpen u daar graag bij door samen met u een vrijblijvend bezoek te brengen aan verschillende projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo kunt u eenvoudig een beeld vormen van wat u wel en wat u niet mooi vindt.

Vervolgens kunnen we in samenwerking met een interieurarchitect plannen maken op het gebied van verlichting, kleurstelling, daglicht, deuren, indeling meubilair en keuken. Het complete plan wordt in 3D uitgewerkt waarbij u zelfs de mogelijkheid krijgt om uw toekomstige interieur levensecht te ervaren met een 3D-bril. Zo kunt u met een gerust hart en weloverwogen keuzes maken.

Recente projecten

Vakkundige uitvoering

Wij adviseren u om al in een vroeg stadium na te denken over het interieur, zodat u in alle rust uw keuzes kunt maken. Wij denken graag met u mee over de materialen en voeren de werkzaamheden vakkundig uit, met oog voor detail.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!