Over ons

Authentiek bouw staat voor vakmanschap!

Sinds de oprichting in 2007 is Authentiek Bouw uitgegroeid tot een bouwbedrijf met 15 werknemers, flexibele krachten en bouwplaatsleerlingen. Vanaf de allereerste dag richten wij ons op het ambachtelijke vakwerk, waar we met aandacht, inzet en veel plezier aan werken.

Kwaliteit staat voorop

We hebben een grote klantenkring variërend van particulieren tot stichtingen en bedrijven. Daarmee zijn onze klanten verschillend maar onze werkwijze is altijd gelijk. In alles wat we doen, staan het beste eindresultaat en een tevreden klant centraal. Dat betekent dat we gedurende het hele bouwproces met u meedenken en u adviseren over het ontwerp, de uitvoering, de constructie en de afwerking.

Interieur Windesheim
Interieur Oudleusen

Dagelijks wordt flexibiliteit,
goede communicatie en planning gevraagd

Vakkennis en ervaring

Binnen ons hele bedrijf hechten we veel waarde aan vakkennis en ervaring omdat we u daarmee kunnen verzekeren van kwaliteit en vakwerk. Dat betekent dat al onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis en diploma’s en dat we dit jaarlijks onderhouden en aanvullen met scholing en cursussen. Hierdoor mogen we dagelijks met veel plezier werken aan mooie projecten zoals restauraties aan rijks- en gemeentelijke monumenten, herbestemmingen van bestaande woningen, duurzame nieuwbouw enzovoort.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!