Bijgebouwen & Schuren

Uw bijgebouw of schuur hoeft niet alleen maar te dienen als opslag of als rommelhok. Wij bouwen bijgebouwen en schuren die passen in de omgeving en die karakter toevoegen aan uw woning.

“Sfeervol en functioneel gaan hand in hand”

Een terrasoverkapping om lekker lang buiten te kunnen zitten en uw tuinmeubelen te beschermen tegen weer en wind. Een prachtige houten garage voor uw auto, of te gebruiken als werkplaats of als een mooi thuiskantoor. Er zijn veel redenen om te kiezen voor een bijgebouw, garage of schuur.

Perfecte aanvulling op uw woning

Wij bouwen (houten) schuren in allerlei verschillende afmetingen. Een dichte schuur is ideaal als werkplaats of als garage voor uw auto, stalling van uw fietsen of berging van uw tuingereedschap. Een deels afgedichte schuur is fijn als een carport en makkelijk voor bijvoorbeeld uw houtopslag.

U kunt uw bijgebouw ook gebruiken als een tuinkamer of tuinkantoor zodat u in alle rust vanuit huis werken. Zonder afleiding en van alle gemakken voorzien. Eventueel ingericht met een open haard of houtkachel kunt u zorgeloos werken tijdens koudere dagen. Kortom: de extra ruimte in de tuin is een perfecte aanvulling voor uw woning.

Recente projecten

Hergebruik van bouwmaterialen

Wilt u een mooie schuur die ook functioneel is en die past bij de omgeving? Wij zorgen voor een exclusief ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen, uw woning en de omgeving. Verder denken we ook mee over de keuze van de toe te passen materialen. U kunt zelfs kiezen voor gebruikte bouwmaterialen zodat uw bijgebouw perfect past bij de al bestaande bouwwerken. Denk hierbij aan het hergebruik van dakpannen, metselstenen en houtconstructies. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief!