STIJLVOLLE

INTERIEURAFWERKING

Wij bouwen nieuw in de meest mooie varianten. In samenspraak met de architect komen de beste ideeen tot stand. Zowel in functionaliteit als uitstraling. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Nieuwbouw kan in vele stijlen, modern met authentiek gecombineerd, of juist alles strak modern. Wooncomfort is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen van een woning. Met name de sfeer is zeer belangrijk zodat je je thuis voelt. Om deze sfeer te bereiken zijn er veel mogelijkheden. Veel mensen voelen zich prettig in een authentieke sfeer, en hebben vaak een voorkeur om in een monumentaal pand te wonen.

Niet iedereen kan of wil een monumentale woning. Toch willen mensen wel graag het gevoel van een monumentaal pand. Dit gevoel is goed te benaderen door een woning nieuw te bouwen, maar voor verschillende onderdelen van de woning gebruikte oude authentieke bouwmaterialen toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan deuren, ramen en kozijnen met oude profilering, oude gebruikte balken, gebikte bakstenen, oude tegelvloeren enz.  Dit hoeft niet duurder te zijn dan nieuwe materialen wat vaak gedacht wordt.

Wanneer de gebruikte oude authentieke bouwmaterialen niet voor handen zijn of te duur in aanschaf zijn er tegenwoordig technieken om nieuwe materialen te verouderen. Dit geldt voor de bewerking van staal, hout, tegels en stenen. Op deze manier is het altijd financieel haalbaar te maken. U bent dan in het bezit van een woning of schuur met het hedendaagse comfort en de gezellige sfeer en uitstraling van vroeger.